Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Dakrenovatie Brabant

Op zoek naar een ervaren en deskundige dakdekker in Brabant voor uw dakrenovatie? Trudodak is specialist in het renoveren en tegelijk isoleren van daken. Hiermee kunt u flink besparen op stookkosten.

Trudodak kan u van A tot Z helpen met uw dak. Of het nu gaat om een compleet nieuw dakwerk, nieuwe isolatie voor uw dak, het plaatsen van een schoorsteen of een nieuw plat dak. Service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Trudodak dakrenovatie Brabant

Niemand zit te wachten op een renovatie van het dak, maar het is wel belangrijk om dit tijdig uit te voeren wanneer dit nodig is. Een vakman kan een inspectie uitvoeren om te kijken of uw dak enkel wat klein herstel nodig heeft, een dakrenovatie of een compleet nieuw dak. Kleine gebreken aan het dak, zoals scheurtjes in de dakbedekking, enkele kapotte dakpannen of verschoven dakpannen kunnen eenvoudig worden opgelost met een dakreparatie. Wanneer dit niet tijdig wordt ontdekt vergroot de kans op een volledige dakrenovatie.

Verschil tussen dakrenovatie en een nieuw dak

Het is belangrijk dat een dakrenovatie niet wordt uitgesteld wanneer dit nodig is, om nog hogere kosten te voorkomen. Een beschadigd dak is erg kwetsbaar en dit vergroot de kans dat de dakconstructie wordt aangetast. Normaliter kan de dakconstructie behouden blijven, wat een flinke kostenpost kan besparen. Dus twijfelt u over de staat van uw dak? Schakel dan zo snel mogelijk een expert in die uw dak komt beoordelen.

Ook voor reparaties aan uw schoorsteen of een nieuwe schoorsteen, een nieuwe dakkapel, een nieuw dakraam, lood en zinkwerk, kunnen wij u adviseren en natuurlijk ook voor u de werkzaamheden vakkundig uitvoeren. Trudodak heeft ruime ervaring en voert alle werkzaamheden in eigen beheer uit.

Wij werken snel en houden de prijzen scherp

Op iedere pagina geven wij zo veel mogelijk tekst en uitleg. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan heeft u op iedere pagina de mogelijkheid om het contactformulier van Trudodak in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij rekenen in ieder geval in een groot gedeelte van Noord-Brabant geen voorrijkosten.

Prijzen zijn op onze website niet te vinden, omdat het vrijwel altijd om maatwerk gaat.

U kunt altijd 100% vrijblijvend een offerte aanvragen of een gesprek bij u thuis inplannen.

Terug naar boven