Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Over Trudodak

Waar het allemaal begon

Trudodak is opgericht in 1974 door de toenmalige eigenaar Paul van Schoonderwalt.

Tot en met 1974 werkte Paul zijn eerste jaren voor Kamsteeg Dakbedekkingen. Door het overlijden van de toenmalige eigenaar heeft hij in 1974 het bedrijf overgenomen en is hij zelf verder gegaan als Schoonderwalt Dakbedekkingen.

In 1985 heeft Paul van Schoonderwalt er voor gekozen om de naam van het bedrijf te veranderen in Trudodak, Deze naam is afgeleid van Trudo Woningbouw. Paul van Schoonderwalt heeft na een ernstig ongeluk in 2006 besloten om te stoppen met zijn bedrijf, Tevens had Paul op dat moment de leeftijd bereikt van 65 jaar en vond hij het genoeg.

In 2006 Heeft zijn zoon Erwin van Schoonderwalt het bedrijf weer opgepakt onder de naam Trudodak Veldhoven. Het leuke hiervan is dat het bij zijn vader Paul toch wel bleef kriebelen om zich met het bedrijf te “bemoeien”. Hij zat dan ook voornamelijk nog op kantoor om mensen te woord te staan en de Offertes bezig te houden. Erwin hield zich bezig met de werkzaamheden bij de klanten en samen vormden zij samen een geweldig team.

Paul van Schoonderwalt voelde zich zo nog steeds volledig betrokken bij het bedrijf en wij noemen hem dan ook de Directeur. Veel mensen weten dan ook dat hij altijd plaats nam in zijn Directeurs stoel op kantoor.

Helaas is op 15-03-2015 onze geliefde Paul van Schoonderwalt overleden. Hij was er dan ook erg trots op dat zijn zoon Erwin het bedrijf over had genomen en er een groeiend bedrijf van had gemaakt. Mede ook daarom hebben wij besloten om weer terug te gaan van Trudodak-Veldhoven naar gewoon Trudodak.

Op dit moment werken wij met zijn allen verder aan Trudodak. De medewerkers zijn onder andere Erwin van Schoonderwalt en Kimberley van Schoonderwalt . De werkzaamheden worden ook steeds uitgebreider zoals jullie op deze website kunnen zien. Zo kunt u bij ons terecht voor Nieuwe daken , Reparaties, Isolatie, Nieuwbouw projecten etc.

Het team van Trudodak hoopt dat u alles kunt vinden op de website, Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u altijd even met Erwin contact opnemen zodat hij u verder kan helpen.

Ons team

Erwin van Schoonderwalt Directeur Trudodak

ERWIN

Directeur

KIMBERLEY

KIMBERLEY

Secretaresse

 

Terug naar boven