Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Dakdekker Someren

Op zoek naar een dakdekker in Someren? Dan bent u bij Trudodak aan het juiste adres. Heeft u een kleine lekkage in het dak? Of heeft u juist een compleet nieuw dak nodig? Geen probleem voor Trudodak, want ook u verdient een goed dak boven uw hoofd. Bij ons wordt altijd snel gehandeld en we zorgen ervoor dat iedere klus zo snel mogelijk gerepareerd wordt, dit is zelfs al mogelijk binnen 24 uur!

Geen voorrijkosten in Someren

Wij rekenen geen voorrijkosten in Someren en een offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Wij hebben de afgelopen 40 jaar dan ook al vele kleine en grote projecten uitgevoerd in Someren en omgeving.

Dakreparatie Someren

Er zijn allerlei oorzaken waardoor er kleine lekkages aan uw dak kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door noodweer. Het komt vaak voor dat een dak nog in prima staat is en slechts een paar kleine lekkages bevat. Een compleet nieuw dak komt dan niet aan de orde, maar de lekkages zullen dan gerepareerd worden. Wanneer dit niet wordt gerepareerd, dan loopt u het risico dat de lekkages steeds maar groter en groter worden. Daarom adviseren we om bij het ontdekken van een lekkage zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Dakreiniging door Trudodak

Trudodak is uw expert voor alles wat met daken te maken heeft, dus ook het reinigen van uw dak. Voornamelijk op platte daken blijft veel vuil liggen, maar ook op dakpannen kan vuil blijven liggen. Daarbij is het belangrijk dat dit op een professionele manier gereinigd wordt om schade aan uw dak te voorkomen. De professionele methode van Trudodak zorgt ervoor dat uw dak blijft stralen en lekkages worden voorkomen.

Dakinspectie

Heeft u twijfels over de staat van uw dak? Of is er al geruime tijd geen dakinspectie meer uitgevoerd? Dan kan het verstandig zijn een afspraak te maken zodat een vakman naar uw dak kan kijken. Ook na bijvoorbeeld stormschade kan het nodig zijn om te controleren of er geen kleine scheurtjes in uw dak zijn ontstaan, om toekomstige schade te voorkomen.

Gratis & vrijblijvend een offerte opvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Trudodak voor u kan betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan zodat we u snel en accuraat kunnen adviseren bij uw keuze.

Terug naar boven