Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Dakdekker Bergeijk

Woont u in Bergeijk en heeft u een dakdekker nodig? Trudodak dakdekker Bergeijk werkt met een ervaren team van dakdekkers en helpt u graag met al uw dakwerkzaamheden. Wij rekenen geen voorrijkosten in de gehele regio rondom Bergeijk.

We voeren vrijwel alle werkzaamheden gerelateerd aan uw dak uit. Het vervangen van platte daken met bitumen dakbedekking, het plaatsen van compleet nieuwe daken, maar ook met kleine reparaties helpen we u graag.

Dakreparaties door dakdekker Bergeijk

Heeft u lekkages aan het dak? Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is en dat dit zo snel mogelijk moet worden opgelost. Omdat Trudodak werkzaam is in de regio is er altijd wel een dakreparateur bij u in de buurt. Wij streven er dan ook naar om iedere reparatie binnen 24 uur uit te voeren. Trudodak zorgt ervoor dat alle klanten weer droog in huis zitten!

Plaatsen van een nieuw dak

In de afgelopen 40 jaar hebben we meerdere kleine maar ook grote projecten uitgevoerd. Hierbij mag je denken aan het plaatsen van nieuwe daken op rijtjeshuizen maar ook het plaatsen van daken op bijvoorbeeld hotels (zoals hotel Benno). Een dakkapel of dakraam behoort natuurlijk tot de mogelijkheden die in overweging kan nemen bij het aanleggen van een nieuw dak.

Dakdekker Helmond

Dakreparaties

Vaak komt het voor dat een dak nog helemaal in orde is maar dat er na verloop van tijd kleine lekkages ontstaan of andere reparaties noodzakelijk zijn. Wanneer u deze reparaties niet laat uitvoeren kan de schade op korte termijn snel groter worden. Daarom adviseren wij bij het ontdekken van deze schades zo snel mogelijk een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Trudodak in te schakelen.

Dakreiniging door de dakdekker Bergeijk

Na verloop van tijd kan het natuurlijk zo zijn dat er bijvoorbeeld vuil op dakpannen blijft hangen. Dankzij onze methode kunnen wij ervoor zorgen dat u pannendak of plat dak professioneel gereinigd wordt. Dit zorgt ervoor dat uw dak er niet alleen weer stralend bij staat, maar ook dat op lange termijn lekkages voorkomen worden.

Dakdekkers Helmond

Dak inspectie

Soms zijn er gebreken die in eerste instantie niet zo snel opvallen. Door een dakinspectie door een vakman te laten uitvoeren komt snel en vakkundig aan het licht of het nodig is iets aan uw dak te doen. Heeft u nog niet eerder een dakinspectie uit laten voeren? Dan is een dak inspectie zeker een aanrader, u voorkomt op deze manier veel toekomstige schade! Trudodak, de dakdekker Bergeijk en omgeving staat voor je klaar!

Vrijblijvende offerte opvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Trudodak voor u kan betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan zodat we u snel en accuraat kunnen adviseren bij uw keuze.

Terug naar boven