Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Dakdekker Nuenen

Zoekt u de beste dakdekker bij u in de regio? Trudodak Dakdekker Nuenen heeft al meer dan 40 jaar ervaring en werkt met een team van goed opgeleide dakdekkers. Wij helpen u dan ook graag met vrijwel alle soorten werkzaamheden aan uw dak. Van een simpele reparatie, tot een compleet nieuw dak. Trudodak staat voor u klaar. Kan u onze hulp wel gebruiken? Neem dan contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Geen voorrijkosten in Nuenen

Wij rekenen geen voorrijkosten in Nuenen, omdat dit voor ons om de hoek is. Wij hebben de afgelopen 40 jaar dan ook al vele kleine en grote projecten uitgevoerd in Nuenen en omgeving.

Dakdekker Nuenen

Dakreparaties door dakdekker Nuenen

Heeft u lekkages aan het dak? Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is en dat dit zo snel mogelijk moet worden opgelost. Omdat Trudodak werkzaam is in de regio is er altijd wel een dakreparateur bij u in de buurt. Wij streven er dan ook naar om iedere reparatie binnen 24 uur uit te voeren. Trudodak zorgt ervoor dat alle klanten weer droog in huis zitten!

Plaatsen van een nieuw dak

In de afgelopen 40 jaar hebben we meerdere kleine maar ook grote projecten uitgevoerd. Hierbij mag je denken aan het plaatsen van nieuwe daken op rijtjeshuizen maar ook het plaatsen van daken op bijvoorbeeld hotels (zoals hotel Benno in Eindhoven). Een dakkapel of dakraam behoort natuurlijk tot de mogelijkheden die in overweging kan nemen bij het aanleggen van een nieuw dak.

Dakreiniging door Trudodak

Na verloop van tijd kan het natuurlijk zo zijn dat er bijvoorbeeld vuil op dakpannen blijft hangen. Dankzij onze methode kunnen wij ervoor zorgen dat u pannendak of platdak professioneel gereinigd wordt. Dit zorgt ervoor dat uw dak er niet alleen weer stralend bij staat, maar ook dat op lange termijn lekkages voorkomen worden.

Dakinspectie

Soms zijn er gebreken die in eerste instantie niet zo snel opvallen, door een dakinspectie door een vakman te laten uitvoeren komt snel en vakkundig aan het ligt of het nodig is iets aan uw dak te doen. Heeft u nog niet eerder een dakinspectie uit laten voeren? Dan is een dak inspectie zeker een aanrader, u voorkomt op deze manier veel toekomstige schade! Trudodak, de dakdekker Nuenen en omgeving staat voor je klaar!

Gratis & vrijblijvend een offerte opvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Trudodak voor u kan betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan zodat we u snel en accuraat kunnen adviseren bij uw keuze.

Terug naar boven