Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Dakdekker Deurne

Een dakdekker nodig in of in de omgeving van Deurne? Trudodak Dakdekker Deurne werkt met een team van ervaren dakdekkers en helpt u graag met al uw dakwerkzaamheden. We voeren vrijwel alle dakgerelateerde werkzaamheden uit. Het vervangen van platte daken met bitumen dakbedekking, het plaatsen van compleet nieuwe daken, maar ook met kleine reparaties helpen we u graag. Wij zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen, vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geen voorrijkosten in Deurne

Wij rekenen geen voorrijkosten in Deurne, omdat dit voor ons om de hoek is. Wij hebben de afgelopen 40 jaar dan ook al vele kleine en grote projecten uitgevoerd in Deurne en omgeving.

Dakdekker Deurne - Trudodak

Alle soorten nieuwe daken in Deurne

Denk hierbij aan het plaatsen van daken op nieuwe huizen en complete huizenblokken, maar bijvoorbeeld ook grote projecten zoals het plaatsen van daken op hotels. Ook het plaatsen van een dakkapel of dakraam behoort tot de werkzaamheden van Trudodak. Bij alle dak-werkzaamheden helpen wij u graag!

Dakreparatie Deurne

Er zijn allerlei oorzaken waardoor er kleine lekkages aan uw dak kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door noodweer. Het komt vaak voor dat een dak nog in prima staat is en slechts een paar kleine lekkages bevat. Een compleet nieuw dak komt dan niet aan de orde, maar de lekkages zullen dan gerepareerd worden. Wanneer dit niet wordt gerepareerd, dan loopt u het risico dat de lekkages steeds maar groter en groter worden. Daarom adviseren we om bij het ontdekken van een lekkage zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Dakreiniging door Trudodak

Trudodak is uw expert voor alles wat met daken te maken heeft, dus ook het reinigen van uw dak. Voornamelijk op platte daken blijft veel vuil liggen, maar ook op dakpannen kan vuil blijven liggen. Daarbij is het belangrijk dat dit op een professionele manier gereinigd wordt om schade aan uw dak te voorkomen. De professionele methode van Trudodak zorgt ervoor dat uw dak blijft stralen en lekkages worden voorkomen.

Dakinspectie door Trudodak

Heeft u twijfels over de staat van uw dak? Of is er al geruime tijd geen dakinspectie meer uitgevoerd? Dan kan het verstandig zijn een afspraak te maken zodat een vakman naar uw dak kan kijken. Ook na bijvoorbeeld stormschade kan het nodig zijn om te controleren of er geen kleine scheurtjes in uw dak zijn ontstaan, om toekomstige schade te voorkomen. Trudodak, de dakdekker in Deurne en omgeving staat voor u klaar!

Gratis en vrijblijvend een offerte opvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Trudodak voor u kan betekenen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan zodat we u snel en accuraat kunnen adviseren bij uw keuze.

Terug naar boven