Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Cool Roof & Witte dakbedekking

Witte dakbedekking Trudodak Cool roof

Overweeg eens witte dakbedekking, oftewel een “cool roof”. Het nemen van witte dakbedekking heeft namelijk verschillende voordelen. Niet alleen is het esthetisch mooi, maar het kan ook helpen om uw energierekening te verlagen en uw huis koeler te houden. Wij leggen u graag meer uit over waarom het nemen van een wit plat dak een slimme keuze kan zijn.

 

Lager energieverbruik dankzij witte dakbedekking

Witte dakbedekking reflecteert zonlicht en warmte, waardoor uw huis minder snel opwarmt. Dit zorgt ervoor dat u minder afhankelijk bent van airconditioning en daardoor minder energie verbruikt om uw huis koel te houden. Hierdoor kunt u dus flink besparen op uw energierekening.¹ Bovendien draagt u op deze manier bij aan een duurzaam en milieubewust leven.

⇒ Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

Verlenging van de levensduur

Een wit plat dak heeft een reflecterend oppervlak waardoor de levensduur wordt verlengd. Dit komt omdat uw dak niet wordt blootgesteld aan de directe hitte van de zon. De UV-straling wordt gereflecteerd door de witte dakbedekking, waardoor uw dak langer meegaat en minder snel verouderd.

⇒ Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

Mooi en modern

Naast de praktische voordelen is een wit plat dak ook nog eens stijlvol. De witte dakbedekking geeft uw huis een moderne uitstraling en staat prachtig in combinatie met veel verschillende soorten architectuur. Een wit dak is bovendien tijdloos en past bij elke stijl.

⇒ Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

Milieuvriendelijk

Een wit plat dak is niet alleen milieuvriendelijk omdat het uw energieverbruik verlaagt, maar ook omdat de productie ervan minder belastend is voor het milieu. Bovendien zijn veel witte dakbedekkingen recyclebaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

⇒ Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

Een fiscaal aantrekkelijke keuze voor bedrijven

Kiest u als ondernemer voor een witte dakbedekking op uw kantoor of bedrijfshal? Dan kan dit leuke belastingvoordelen bieden. Met de Energie-Inversteringsaftrek (EIA) komt 45,5% van het investeringsbedrag in aanmerking voor aftrek van de bedrijfswinst.

⇒ Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Een cool roof met witte dakbedekking is een verstandige keuze

Een cool roof is koel, maar ook ‘cool’ dankzij de veel voordelen. Het is niet alleen praktisch en energiezuinig, maar ook stijlvol en milieuvriendelijk. Overweegt u een nieuwe dakbedekking? Dan is het zeker de moeite waard om een wit plat dak te overwegen!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van witte platte daken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van platte daken en kunnen u voorzien van het beste advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

⇒ Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

 

 

¹ De temperatuur in huis is afhankelijk van diverse elementen van uw woning.

Terug naar boven