Kermisberg 18, 5508-DW Veldhoven 040 - 253 91 51

Lekkage

Lek in uw dak laten repareren?

Heeft u last een van lekkend dak of een ander probleem aan uw dak dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lekkage van uw dak of plafond kan ernstige gevolgen hebben en het verhelpen van uw daklekkage is dan ook erg belangrijk.

Heeft u een probleem met uw dak twijfel dan nooit en neem telefonisch direct contact op om zo snel mogelijk een vakman te laten komen. Deze zal het probleem voor u opsporen en zo snel mogelijk verhelpen. Bent u er snel bij kan meestal het probleem gemakkelijk verholpen worden.

Of u nu een plat dak lekkage of puntdak lekkage heeft, regelmatig onderhoud is zeer belangrijk , aangezien het vaak het geval is dat als een dak gaat lekken, er al grotere problemen zijn dan u denkt. Bijvoorbeeld een plat dak repareren, dient dan ook vaak met spoed te gebeuren. Logisch ook, want een lek in uw plat dak, kan voor grote kostenposten zorgen. Wij repareren de lekkage in uw plat dak met alle plezier. Het verhelpen van een lekkage in uw platte dak of puntdak, is voor ons een koud kunstje.

Dakgoot repareren

Ook een dakgoot repareren behoort tot de mogelijkheden. Een lek in uw dakgoot, kan tot grote schades leiden en dient dan ook snel gerepareerd te worden. Een dakgoot lekkage wordt net zoals vele andere lekkages, pas opgemerkt wanneer het te laat is. De ernst hangt vaak af van de grootte van de lekke dakgoot. Wij repareren uw lekkende dakgoot in no time!

Hoe ontstaat daklekkage:

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Na een heftige storm of onweersbui kan er schade aan uw dak ontstaan, waardoor er dak lekkage kan ontstaan. Ook door brand, ongedierte of ouderdom van uw dak kan er op een gegeven moment dak lekkage optreden.

U kunt ons bereiken op telefoon nummer SPOEDLIJN : 06-51279658 u krijgt dan meteen de juiste persoon aan de telefoon. U kunt eventueel ook een bericht achterlaten op 040-2539151.

Terug naar boven